Prijzen

Voordat u een beslissing neemt, wilt u natuurlijk ook weten wat het gaat kosten. De echte Keralit prijzen achterhalen op het internet is lastig. De totaalprijs die u betaalt bestaat uit de panelen, de hulpprofielen, de eventuele extra’s, de bezorgkosten en eventueel een korting. Laat u goed informeren over de totaalprijs en pas op voor lokkertjes waarbij bijvoorbeeld alleen de panelen goedkoper zijn of sommige zaken exclusief btw worden aangeboden. Vergelijk alleen de totaalprijzen, inclusief bezorgen en inclusief BTW.

Als u een leverancier niet vertrouwd, of u wilt een bevestiging dat het juist wel een betrouwbare leverancier is, adviseren we u dat u contact opneemt met Heering via het telefoonnummer: 0523 615 631 of via info@heering.eu  Heering is de fabrikant van Keralit en weet exact aan wie ze leveren en wat er in de markt speelt. Zij kunnen u aangeven of u met een betrouwbare en professionele dealer te maken heeft.

keralit

Keralit groothandel

Wij van Keralit Groothandel kunnen voor u vrijblijvend een scherpe offerte maken, we geven zelfs een laagste prijsgarantie. Daarnaast hebben wij gratis voorbeelden om de kunststof gevelbekleding van Keralit te kunnen ervaren. Keralit Groothandel verkoopt niet alleen maar helpt u tevens de stappen te maken van de juiste keuze voor uw woning tot het zorgvuldig monteren van Keralit.