Gevelbekleding

Toepassing:
Een eindprofiel wordt overal toegepast waar u stopt (tegen muur, deur, raam enzovoorts). Compleet is het een soort U-profiel waar de Keralit gevelpanelen inschuiven.

Gebruik:
Een eindprofiel bestaat uit twee delen: een aluminiumprofiel en een kunststof bovenzijde. Het aluminium deel wordt een basis eindprofiel genoemd en wordt als eerste op de latten gemonteerd. In het basis eindprofiel zitten geen voorgeboorde montagegaten. Boor met een 4mm boor gaten om de 50cm. Monteer het basis eindprofiel op het onderliggende houten regelwerk, gebruik RVS schroeven met een platte kop. Als daarna de gevelpanelen erop zijn gemonteerd, wordt als laatste de kunststof bovenzijde met een rubber hamer vastgeslagen. Verwijder na montage direct de beschermingsfolie ter controle op beschadigingen.

Meet twee of drie keer om zeker te zijn dat maat van de kunststof bovenzijde goed is voordat u hem vastslaat. Eenmaal aangeslagen zitten de profielen zeer vast. Als u ze moet verwijderen is dit haast onmogelijk zonder de profielen of de panelen te beschadigen.

Heering artikelnummers:
Keralit 2806: Bovenzijde eindprofiel 17mm
Keralit 2807: Basis eindprofiel (onderzijde)

Beschikbare kleuren:
Alle Keralit kleuren.

Materiaal:
Bovenzijde: Polymeer composiet met Renolit folie in Keralit kleuren.
Onderzijde: Aluminium.

Lengte
Bovenzijde: lengte van 4 meter.
Onderzijde: lengte van 4 meter.

1634-d
2806-b
2806-c
2806-d